DUNE BUGGY SAFARI FRA SHARM EL SHEIKH

Buggy for 2 personer
35.00
Buggy for 4 personer
50.00
Velg reisedato
Skriv inn totalt antall reisende
Send forespørsel
 • Take away-tjeneste
 • Tilgjengelighet : Daglig
 • Plukke opp:
 • Komme tilbake:
Sand Dune Buggy Safari i Sharm-ørkenen - Utforsk ørkenene i Sharm el Sheikh med våre fantastiske sanddynevogner! Raskere og tryggere enn en quad, det er også plass til 2 personer ved siden av hverandre!

Priser

Price per Person
 • 35.00 Price per Buggy for 2 personer
 • 50.00 Price per Buggy for 4 personer

Inkludert i prisen

 • Transport med luftkondisjonert limousin eller buss
 • (Buggy)
 • Beduin te.

Ikke inkludert i prisen

 • Tips

Ta med

 • skjerf
 • Sportssko
 • Solbriller og hatt

Rute

Turen vår begynner med henting fra hotellet og slippe deg av ved quad-senteret, hvor du etter en kort sikkerhetsprat med gruppen din og venner vil kjøre safari-buggyen inn i ørkenen rundt Sharm el Sheikh.
Hva er en sanddynebuggy?
Våre sanddynevogner har helautomatiske girkasser, sikkerhetsbelter og dype bøtteseter. Enten du planlegger en jevn og rolig kjøretur gjennom ørkenen for å beundre dens skjønnhet, eller kjørestilen din er, skal vi si, litt mer spennende, er dette en fantastisk måte å utforske ørkenen og dens mange sanddyner mens du klatrer fjellene.
Vi kjører til hjertet av Sinai hvor desserten er med all sin skjønnhet og fantastiske natur. Der vil du få muligheten til å lære om livet til beduinene og deres tradisjoner og tilbringe litt tid med dem, drikke en beduin-te og nyte den uforglemmelige utsikten over desserten, soloppgangen eller solnedgangen fra toppen av fjellene.
Til slutt tar vi deg tilbake til sentrum for en kort hvil før vi returnerer til hotellet. Dette anbefales på det sterkeste for par og barn på grunn av sikkerheten til et rullebur og førerens sitteplasser ved siden av passasjeren.
Sand dune buggy safari priser
Turpris per kjøretøy! Disse turene belastes per kjøretøy, ikke per person, så du kan ha noen ved siden av deg gratis! – Så lenge de ikke har noe imot at du kjører!

Reviews (0 Reviews)

Hvordan bestiller du?

Hvordan kan du bestille? Dine spørsmål / bekymringer er svært viktige for oss. Derfor kan du også nå oss i hastesaker på telefon på mobilnummer 00201000835673 (WhatsApp og Viber meldinger er også mulig) "nesten" 24 timer eller på direkte mail til info@book-tour-egypt.com .... Fyll ut dataene på «Bestill nå»-siden, send oss en e-post eller ring 00201000835673. Da avtaler vi en passende time med vår reiseleder på ditt hotell. Etter din ankomst vil han møte deg og gi deg ytterligere informasjon om utflukten du har bestilt, svare på spørsmålene dine og gi deg kvitteringen som betalingsbe... ...Fortsett å lese

Hvordan betaler du?

Du kan overføre hele beløpet eller et innskudd via banken din til vår konto eller betale kontant på stedet i Egypt. Når du ankommer Egypt vil reiselederen vår besøke deg på hotellet, samle inn pengene eller saldoen og gi deg kvitteringen Vi tilbyr fem alternativer: - Du kan overføre hele beløpet eller et innskudd til vår konto gjennom banken din - Overføring av hele beløpet eller en del av beløpet som et innskudd Betaling via PayPal (eventuelt forbundet med gebyrer) Betaling til vår medarbeider på flyplassen i kontanter Betaling for mindre utflukter (safari, snorkleutflukter) gjøres i de flest... ...Fortsett å lese