Kairo 2 dagers flytur med fly fra El Gouna

Voksne
215.00
barn
170.00
Velg reisedato
Skriv inn totalt antall reisende
Send forespørsel
 • Take away-tjeneste
 • Tilgjengelighet : Daglig
 • Plukke opp: 4:00 ca.
 • Komme tilbake: 21:30 ca.
Kairo 2-dagers flytur med fly fra El Goun: To-dagers utflukt fra El Gouna med fly: Besøk de berømte pyramidene i Giza (Cheops, Chephren og Mykerinos) og beundre et av de syv eldgamle underverkene i verden. Du vil også besøke den store sfinxen og det egyptiske museet. På din to-dagers ekskursjon kan du også ta deg tid til å reise rundt i Kairo, ta en titt på det egyptiske livet i Khan el Khalili-basaren og se alabastmosheen til Mohamed Ali.

Priser

Price per Person
 • 215.00 Price per Voksne
 • 170.00 Price per barn

Inkludert i prisen

 • Flug Hurghada – Kairo – Hurghada
 • Overnatting på 4-stjerners hotell med frokost
 • Alle overføringer i et luftkondisjonert og komfortabelt kjøretøy
 • Inngangsavgifter for alle severdigheter nevnt i beskrivelsen
 • 2 lunsjer på en god restaurant
 • Tysktalende guide

Ikke inkludert i prisen

 • Drikke i restauranten
 • Overføringsgebyr: 10 Euro
 • Inngang til den store Keopspyramiden eller Chefrens pyramide
 • Personlige utgifter og tips Båttur over Nilen
 • Alle tjenester som ikke er nevnt i beskrivelsen.

Ta med

 • solbriller
 • hytte
 • Lette klær om sommeren
 • Varme klær om vinteren
 • Frokostpakke (kan bestilles gratis på hotellet kvelden før)

Rute

Kairo 2 dager med fly - Utflukt fra El Gouna
høydepunkter
--> Nyt Kairo på to dager
--> Beundre pyramidene i Giza
--> Besøk det egyptiske museet og den store sfinxen
--> Oppdag trinnpyramiden til kong Djoser
--> Ta en bytur i gamlebyen
--> Besøk moskeen til Mohamed Ali, de koptiske kirkene, den hengende kirken
--> Fordyp deg i egyptisk liv på Khan el Khalili BazaarÂ
--> Overnatting på 5- eller 4-stjerners hotell med frokost
--> Lunsj i restauranten begge dager
Beskrivelse:
dag 1
Den luftkondisjonerte transportbussen henter deg fra hotellet ditt i El Gouna om morgenen og kjører deg til Hurghada lufthavn, hvor du går ombord på flyet til Kairo. Etter en flytur på ca. maske av Tutankhamon. Etterpå kan du nyte lunsjen på en lokal restaurant. Se Kairo fra et annet perspektiv under et Nilcruise. Etterpå kan du ta deg til den store Keopspyramiden, pyramidene i Khafre og Menkaure og beundre monumentene fra svunne tider. Transporttjenesten tar deg deretter til hotellet ditt i Kairo, hvor du kan slappe av.
Dag 2 PROGRAM A
Den andre dagen av program A tar deg til Gamle Kairo: citadellet Salah el Din og albastermoskeen til Mohamed Ali er programmets første punkt. Etter en pause for lunsj på en restaurant, vil guiden din ta deg med til den koptiske kirken og museet i Gamle Kairo, samt St. Sergius-kirken og Ben Ezra-synagogen. I tillegg til de to nevnte bedehusene, ligger moskeen Amr Ibn el-As i det koptiske kvarteret. Bygget i 642, er det den eldste moskeen i Egypt og, med sin enkle konstruksjon, en modell for bygningene fra påfølgende tidsepoker. Å besøke den berømte Khan al Khalili-basaren med sine svingete gater og små kafeer er den siste etappen på din 2-dagers tur fra Hurghada til Kairo med fly. Etter landing tar overføringsbussen deg tilbake til hotellet ditt i Hurghada.
PROGRAM A: 215 euro
Dag 2 PROGRAM B
Den andre dagen av Program B tar deg til trinnpyramiden og de offisielle gravene til Saqqara. Etterpå vil du ha din typiske lunsj. Den koptiske kirken og museet er de første severdighetene du besøker på ettermiddagen. St. Sergius-kirken og Ben Ezra-synagogen er også en del av Gamle Kairo. Med guiden din vil du ikke bare besøke disse to severdighetene, men også besøke moskeen Amr Ibn el-As i det koptiske kvarteret. Bygget i 642, er det den eldste moskeen i Egypt og, med sin enkle konstruksjon, en modell for bygningene fra påfølgende tidsepoker. Avslutningen på din to-dagers tur til Kairo fra Hurghada med fly er Khan el Khalili Bazaar med sine koselige kafeer og små gater. Etter landing på Hurghada flyplass, tar transferbussen deg tilbake til hotellet ditt i El Gouna.
PROGRAM B: 225 euro
Fly til Kairo om to dager. Besøk pyramidene i Giza og det egyptiske museet. Besøk det islamske og koptiske Kairo, Saladins citadell og det hengende citadellet i Kairo. På to dager i Kairo kan du se alle høydepunktene i denne historiske byen fra alle aldre.

Prisen avhenger av antall deltakere, send oss gjerne en forespørsel så gir vi et tilbud med nøyaktig pris.

Reviews (0 Reviews)

Hvordan bestiller du?

Hvordan kan du bestille? Dine spørsmål / bekymringer er svært viktige for oss. Derfor kan du også nå oss i hastesaker på telefon på mobilnummer 00201000835673 (WhatsApp og Viber meldinger er også mulig) "nesten" 24 timer eller på direkte mail til info@book-tour-egypt.com .... Fyll ut dataene på «Bestill nå»-siden, send oss en e-post eller ring 00201000835673. Da avtaler vi en passende time med vår reiseleder på ditt hotell. Etter din ankomst vil han møte deg og gi deg ytterligere informasjon om utflukten du har bestilt, svare på spørsmålene dine og gi deg kvitteringen som betalingsbe... ...Fortsett å lese

Hvordan betaler du?

Du kan overføre hele beløpet eller et innskudd via banken din til vår konto eller betale kontant på stedet i Egypt. Når du ankommer Egypt vil reiselederen vår besøke deg på hotellet, samle inn pengene eller saldoen og gi deg kvitteringen Vi tilbyr fem alternativer: - Du kan overføre hele beløpet eller et innskudd til vår konto gjennom banken din - Overføring av hele beløpet eller en del av beløpet som et innskudd Betaling via PayPal (eventuelt forbundet med gebyrer) Betaling til vår medarbeider på flyplassen i kontanter Betaling for mindre utflukter (safari, snorkleutflukter) gjøres i de flest... ...Fortsett å lese