2 Utflukt fra Makadi Bay / Sahl Hasheesh til Kairo med buss

Voksne
100.00
barn
65.00
Velg reisedato
Skriv inn totalt antall reisende
Send forespørsel
 • Take away-tjeneste
 • Tilgjengelighet : Daglig
 • Plukke opp: ca. 13:00
 • Komme tilbake: ca. 24:00
2 Utflukt fra Makadi Bay / Sahl Hasheesh til Kairo med buss: opplev 2 dager i Kairo med alle severdighetene. Bli en del av det pulserende livet til denne enorme smeltedigel.

Priser

Price per Person
 • 100.00 Price per Voksne
 • 65.00 Price per barn

Inkludert i prisen

 • Transport i luftkondisjonerte kjøretøy
 • 2 lunsjer
 • Inngangsavgifter for alle attraksjonene nevnt i beskrivelsen
 • Tysktalende reiseleder
 • 4* hotell med frokost

Ikke inkludert i prisen

 • Drikke i restauranten
 • Inngang i gravkammeret
 • Overføringstillegg fra hotellet: 10 euro
 • Båttur over Nilen

Ta med

 • solbriller
 • hytte
 • Frokostpakke (kan bestilles gratis på hotellet kvelden før)
 • Varme klær om vinteren
 • Lette klær om sommeren

Rute

høydepunkter
2 Utflukt fra Makadi Bay eller Sahl Hasheesh til Kairo med buss
--> Overføringer med kondisjonerte kjøretøy fra hotellet ditt i Makadi Bay/Sahl Hasheesh til Kairo/Giza
--> Nyt kjøreturen langs Rødehavskysten til Kairo
--> Norsktalende egyptolog følger med på besøkene dine og forklarer alt
--> Besøk inkl. inngangspenger i henhold til beskrivelsen
--> Avslappende bytur i den gamle byen og det moderne distriktet i Kairo
--> Overnatting på 4-stjerners hotell inkludert frokost
--> 2 x lunsjer i en deilig restaurant (ikke drikke)


Vær oppmerksom på at destinasjonene i Kairo og rekkefølgen på severdighetene vil bli diskutert individuelt av den lokale guiden.


dag 1
Utforsk "City of a Thousand Minarets" på en dagstur til Kairo, inkludert rundturstransport fra Hurghada. Slapp av under reisen i det luftkondisjonerte kjøretøyet, hvor du kan nyte en flott utsikt over Suezbukten. Kl. 01.30 blir du hentet fra hotellet ditt i Hurghada av en representant for bussreisen til Kairo. Den første sightseeingen av din 2-dagers tur til Kairo begynner på det verdensberømte egyptiske museet. Dens unike samling av over 120 000 utstillinger fra forskjellige dynastier. Hovedattraksjonen til museet er graven til farao Tutankhamen, som er gjengitt ned til minste detalj, med alle gravgodset, den gyldne sarkofagen og den unike gylne dødsmasken. The Hall of the Pharaohs er et annet uforglemmelig høydepunkt (ikke inkludert i prisen). Under båtturen (ikke inkludert i prisen) vil du bli kjent med Kairo fra et annet perspektiv - Nilen. Nyt lunsj på en lokal restaurant før den luftkondisjonerte transportbussen tar deg til verdens siste gjenværende underverk: Pyramidene i Giza med sfinxen og daltempelet. Du har den unike muligheten til å beundre dette grandiose monumentet på nært hold. Transporttjenesten tar deg deretter til hotellet ditt i Kairo.


dag 2

PROGRAM A
Den andre dagen av program A tar deg til Gamle Kairo: citadellet Salah el Din og albastermoskeen til Mohamed Ali er programmets første punkt. Etter en pause for lunsj på en lokal restaurant, fortsett til den koptiske kirken og museet i Gamle Kairo og St. Sergius-kirken og Ben Ezra-synagogen. I tillegg til de to nevnte bedehusene, ligger Amr Ibn el-As i det koptiske kvarteret. Bygget i 642, er det den eldste moskeen i Egypt og, med sin enkle konstruksjon, en modell for bygningene fra påfølgende tidsepoker. Et besøk til den berømte Khan al Khalili-basaren, med sine svingete gater og små kafeer, runder av din todagers tur fra Hurghada til Kairo med buss. Bussen tar deg tilbake til hotellet ditt i Makadi Bay eller Sahl Hasheesh.
PROGRAM A: 110 euro


dag 2

PROGRAM B
Den andre dagen av Program B tar deg til trinnpyramiden og de offisielle gravene til Saqqara. Etterpå vil du ha din typiske lunsj. Den koptiske kirken og museet er de første severdighetene du besøker på ettermiddagen. St. Sergius-kirken og Ben Ezra-synagogen er også en del av Gamle Kairo og er en del av sightseeingprogrammet. I tillegg til de to nevnte bedehusene, ligger Amr Ibn el-As i det koptiske kvarteret. Bygget i 642, er det den eldste moskeen i Egypt og, med sin enkle konstruksjon, en modell for bygningene fra påfølgende tidsepoker. Khan el Khalili-basaren og dens utallige kafeer og små gater er avslutningen på din to-dagers tur til Kairo fra Hurghada. Bussen tar deg tilbake til hotellet ditt i Makadi Bay eller Sahl Hasheesh.
PROGRAM B: 115 euro


Den to dager lange turen fra Hurghada til Kairo med buss til pyramidene og det egyptiske museet kan også tilbys i privat form, altså med individuelt program og privat guide. Ta kontakt med oss hvis du er interessert. Vi gir deg gjerne et uforpliktende tilbud.

Prisen avhenger av antall deltakere, send oss gjerne en forespørsel så gir vi et tilbud med nøyaktig pris.

Reviews (0 Reviews)

Hvordan bestiller du?

Hvordan kan du bestille? Dine spørsmål / bekymringer er svært viktige for oss. Derfor kan du også nå oss i hastesaker på telefon på mobilnummer 00201000835673 (WhatsApp og Viber meldinger er også mulig) "nesten" 24 timer eller på direkte mail til info@book-tour-egypt.com .... Fyll ut dataene på «Bestill nå»-siden, send oss en e-post eller ring 00201000835673. Da avtaler vi en passende time med vår reiseleder på ditt hotell. Etter din ankomst vil han møte deg og gi deg ytterligere informasjon om utflukten du har bestilt, svare på spørsmålene dine og gi deg kvitteringen som betalingsbe... ...Fortsett å lese

Hvordan betaler du?

Du kan overføre hele beløpet eller et innskudd via banken din til vår konto eller betale kontant på stedet i Egypt. Når du ankommer Egypt vil reiselederen vår besøke deg på hotellet, samle inn pengene eller saldoen og gi deg kvitteringen Vi tilbyr fem alternativer: - Du kan overføre hele beløpet eller et innskudd til vår konto gjennom banken din - Overføring av hele beløpet eller en del av beløpet som et innskudd Betaling via PayPal (eventuelt forbundet med gebyrer) Betaling til vår medarbeider på flyplassen i kontanter Betaling for mindre utflukter (safari, snorkleutflukter) gjøres i de flest... ...Fortsett å lese