Hurghada flyplasstransport og taxi til Safaga eller Soma Bay

Voksne
4.00
kind
2.00
Velg reisedato
Skriv inn totalt antall reisende
Send forespørsel
  • Take away-tjeneste
  • Tilgjengelighet :
  • Plukke opp:
  • Komme tilbake:
Hurghada flyplasstransport og taxi til Safaga eller Soma Bay. Hurghada flyplass hotelltransport, golf, leiebil.

Priser

Price per Person
  • 4.00 Price per Voksne
  • 2.00 Price per kind

Inkludert i prisen

  • raskt og direkte til reisemålet ditt
  • ideell for familier med barn
  • Svært rimelige priser flyplasstransport i bil med aircondition
  • fra flyplassen i Hurghada til hotellet ditt

Rute

Bestill Tour Egypt-transport med komfortabelt og rent kjøretøy opptil 8 personer, vi henter deg fra flyplassen og tar deg til hotellet ditt i Safaga eller Soma-bukten.

Flyplasstransport hurghada til safaga eller overføring fra safaga til hurghada flyplass er med komfortabelt og rent kjøretøy opptil 9 personer, vi henter deg fra flyplassen og tar deg til hotellet ditt i safaga eller fra safaga til hurghada flyplass. Kjøretøyet er luftkondisjonert og komfortabelt slik at du kan starte ferien i din egen fart.Vår reiseleder i Hurghada står til din disposisjon hele tiden . Flyplasstransport fra Hurghada til safaga og overføring fra Safaga til Hurghada flyplass.

EN

EN kjøretøy pris
fra 1 til 4 personer taxi 10 euro - pris per kjøretøy
fra 5 til 8 personer minivan 15 euro pris per kjøretøy
fra 9 til 15 personer dalbaner 20 euro pris per kjøretøy
Fra 15 til 30 personer buss 55 euro pris per kjøretøy

Enten med skyttelbussen, i en privat bil eller i en minibuss, med billig flyplasstransport i Hurghada finner du den rette skyttelbussen fra flyplassen til feriehotellet eller til cruiseskipet ditt. Reserver flyplasstransport på forhånd i stedet for å leie bil eller taxi på stedet og start ferien med komforten av en eksklusiv transporttjeneste.Våre billige flyplasstransporter i Hurghada er uten stopp og eksklusivt for din reservasjon.

Reviews (0 Reviews)

Hvordan bestiller du?

Hvordan kan du bestille? Dine spørsmål / bekymringer er svært viktige for oss. Derfor kan du også nå oss i hastesaker på telefon på mobilnummer 00201000835673 (WhatsApp og Viber meldinger er også mulig) "nesten" 24 timer eller på direkte mail til info@book-tour-egypt.com .... Fyll ut dataene på «Bestill nå»-siden, send oss en e-post eller ring 00201000835673. Da avtaler vi en passende time med vår reiseleder på ditt hotell. Etter din ankomst vil han møte deg og gi deg ytterligere informasjon om utflukten du har bestilt, svare på spørsmålene dine og gi deg kvitteringen som betalingsbe... ...Fortsett å lese

Hvordan betaler du?

Du kan overføre hele beløpet eller et innskudd via banken din til vår konto eller betale kontant på stedet i Egypt. Når du ankommer Egypt vil reiselederen vår besøke deg på hotellet, samle inn pengene eller saldoen og gi deg kvitteringen Vi tilbyr fem alternativer: - Du kan overføre hele beløpet eller et innskudd til vår konto gjennom banken din - Overføring av hele beløpet eller en del av beløpet som et innskudd Betaling via PayPal (eventuelt forbundet med gebyrer) Betaling til vår medarbeider på flyplassen i kontanter Betaling for mindre utflukter (safari, snorkleutflukter) gjøres i de flest... ...Fortsett å lese