Privat tur: Kairo: Fly og privat guidet tur fra Sharm El Sheikh

Voksne
155.00
barn
145.00
Velg reisedato
Skriv inn totalt antall reisende
Send forespørsel
 • Take away-tjeneste
 • Tilgjengelighet : Daglig
 • Plukke opp: 04:30
 • Komme tilbake: 20:30
Privat tur: Kairo: Fly og privat guidet tur fra Sharm El Sheikh, besøk severdighetene i Kairo: Tut Ankh Amun-masken, pyramidene i Giza og sfinxen, det egyptiske nasjonalmuseet, mummihallen i det egyptiske museet, Bazar Khan El -Khalili.

Priser

Price per Person
 • 155.00 Price per Voksne
 • 145.00 Price per barn

Inkludert i prisen

 • Besøk til pyramidene i Giza og sfinxen
 • Besøk til det egyptiske museet
 • Alle inngangspenger til severdighetene
 • Innenlands flybillett
 • Transport med luftkondisjonert buss
 • Privat tysktalende guide
 • Å spise lunsj

Ikke inkludert i prisen

 • Felluk ride
 • Drikke i restauranten
 • Eventuelle tillegg som ikke er nevnt i programmet

Ta med

 • Gyldig pass med visum
 • Frokostpakke
 • Kamera
 • Varme klær om vinteren
 • Lette klær om sommeren
 • solbriller

Rute

Privat tur: Kairo : Fly og privat guidet tur fra Sharm El Sheikh.

Under ferien i Sharm El Sheikh kan du nyte en privat utflukt til Kairo med fly og besøke Cheops-pyramidene, Chephren, Sfinxen, det egyptiske nasjonalmuseet, Bazar Khan El-Khalili;

Beskrivelse:

Du vil bli overført fra hotellet til Sharm El Sheikh flyplass tidlig på morgenen for en 45 minutters flytur til Kairo. I Kairo vil du bli ønsket velkommen av din tysktalende guide som vil følge deg gjennom hele turen. Ekskursjonen starter med et besøk til det egyptiske museet, en av de mest interessante severdighetene i Kairo, hvor over 120 000 kunstverk er utstilt. Hele samlingen av museet inkluderer gjenstander fra det gamle, midtre og nye kongedømmet, samt utstillingen til kong Tut Ankh Amun. Etter å ha besøkt det egyptiske museet blir du kjørt til et av verdens syv underverker > De store pyramidene av Cheops, Chephren og Mykerinus. Pyramideturen avsluttes ved Sfinxen og omkringliggende templer. Deretter vil du spise lunsj på en lokal restaurant. Til slutt vil du få muligheten til å spasere rundt på Kairos markeder. Tidlig på kvelden tar guiden deg til flyplassen i Kairo. Etter returflyvningen til Sharm El Sheikh blir du kjørt fra flyplassen tilbake til hotellet ditt.

Utflukter fra Sharm el Sheikh til Kairo med fly

Pyramidene i Giza

Pyramidene i Giza er de eneste gjenværende av de syv underverkene i den antikke verden og er en av de mest kjente strukturene i verden. De er omtrent 15 kilometer fra sentrum av Kairo, hovedstaden i Egypt, rett i utkanten av Giza, en forstad til Kairo med 2 millioner innbyggere. Avstanden fra sentrum av Giza er rundt 8 kilometer. Hele området ligger på vestsiden av Nilen, men et stykke unna, og det er derfor det ligger i ørkenen.

I tillegg til de tre hovedpyramidene, Cheops-pyramiden, Chephren-pyramiden og Menkaure-pyramiden, inkluderer pyramidene i Gizeh også den store sfinksen i Gizeh, flere andre små sidepyramider der for eksempel konene til faraoer ble gravlagt, samt arbeiderlandsbyer, templer og gravplasser.

Pyramidene i Giza ble bygget i årene 2620 til 2500 f.Kr., noe som tilsvarer det 4. dynasti. Men selv før det, i 1. til 3. dynastier, ble det omtrent 3 kvadratkilometer store området til pyramidene i Giza og Sfinxen brukt som graven til faraoene. Det er imidlertid uklart i hvilken grad gravene som ble opprettet på den tiden ble ødelagt under byggingen av pyramidene.

Det egyptiske museet

Det egyptiske museet på østbredden av Nilen i Kairo ble grunnlagt i 1857 av August Mariette og inkluderer i dag rundt 150 000 utstillinger fra 4500 år med egyptisk historie. Selv om kun en liten del er tilgjengelig for besøkende i det hele tatt, er tiden som er tilgjengelig under en reise til Egypt langt fra nok til å få noen innsikt, enn si en oversikt over utstillingene. Det kan til og med være vanskelig eller umulig for uinnvidde å forstå og klassifisere mangfoldet og utviklingen av arkitektur og kunst. Sfinksen i Giza

Sfinksen i Giza

Sfinxen Giza er den største egyptiske skulpturen. Den ble hugget ut av kalksteinen på Giza-platået og viser en liggende løve med et menneskehode og det såkalte Nemes-hodetørkleet. Sfinksen var opprinnelig malt med rødlig oker og hadde også en fippskjegg, som falt av i oldtiden. Deler av den er nå i British Museum i London.

Prisen avhenger av antall deltakere, send oss gjerne en forespørsel så gir vi et tilbud med nøyaktig pris.

Meeting Point: ditt hotell i Sharm El Sheikh---- Return Point ditt hotell i Sharm El Sheikh

Reviews (0 Reviews)

Hvordan bestiller du?

Hvordan kan du bestille? Dine spørsmål / bekymringer er svært viktige for oss. Derfor kan du også nå oss i hastesaker på telefon på mobilnummer 00201000835673 (WhatsApp og Viber meldinger er også mulig) "nesten" 24 timer eller på direkte mail til info@book-tour-egypt.com .... Fyll ut dataene på «Bestill nå»-siden, send oss en e-post eller ring 00201000835673. Da avtaler vi en passende time med vår reiseleder på ditt hotell. Etter din ankomst vil han møte deg og gi deg ytterligere informasjon om utflukten du har bestilt, svare på spørsmålene dine og gi deg kvitteringen som betalingsbe... ...Fortsett å lese

Hvordan betaler du?

Du kan overføre hele beløpet eller et innskudd via banken din til vår konto eller betale kontant på stedet i Egypt. Når du ankommer Egypt vil reiselederen vår besøke deg på hotellet, samle inn pengene eller saldoen og gi deg kvitteringen Vi tilbyr fem alternativer: - Du kan overføre hele beløpet eller et innskudd til vår konto gjennom banken din - Overføring av hele beløpet eller en del av beløpet som et innskudd Betaling via PayPal (eventuelt forbundet med gebyrer) Betaling til vår medarbeider på flyplassen i kontanter Betaling for mindre utflukter (safari, snorkleutflukter) gjøres i de flest... ...Fortsett å lese