Utflukt Sharm El Sheikh-Kairo 2 dager

Voksne
110.00
barn
70.00
Velg reisedato
Skriv inn totalt antall reisende
Send forespørsel
 • Take away-tjeneste
 • Tilgjengelighet : Hver dag
 • Plukke opp: 01.30 om morgenen
 • Komme tilbake: 23:30
Utflukt Sharm El Sheikh-Kairo 2 dager. Besøk pyramidene, sfinxen, det egyptiske museet, trinnpyramiden, gravene til embetsmenn i Saqqara, Khan-el-Khalili Bazaar, Citadel of Sala Din og Alabaster-moskeen i .. Inkluderer inngangspenger, en frokost og to lunsjer . € 10 enkeltromstillegg Sharm, Sharm El Sheikh, utflukt til Kairo fra Sharm El Sheikh, Kairo, Sharm el Sheikh, pyramider, Sfinx, Egyptisk nasjonalmuseum, trinnpyramide, offisielle graver i Saqqara, bytur, Khan-el-Khalili basar , citadell av Sala Din, Alabaster-moskeen.

Priser

Price per Person
 • 110.00 Price per Voksne
 • 70.00 Price per barn

Inkludert i prisen

 • Busstur Sharm El Sheikh -Kairo- Sharm El Sheikh
 • Besøk til pyramidene i Giza og sfinxen
 • Besøk av trinnpyramiden i Saqqara
 • Besøk til gravene til tjenestemenn i Saqqara
 • Besøk til det egyptiske museet
 • Besøk til citadellet og alabastmoskeen
 • Besøk til Khan El Kallili-basaren.
 • Overnatting på 3-stjerners hotell inkludert frokost
 • Lunsj på dag 1; på 2. dag frokost og lunsj
 • Alle inngangspenger til severdighetene
 • Norsktalende guide

Ikke inkludert i prisen

 • Felluk ride
 • Drikke i restauranten
 • Eventuelle tillegg som ikke er nevnt i programmet

Ta med

 • Gyldig pass med visum
 • Frokostpakke
 • Kamera
 • Varme klær om vinteren
 • Lette klær om sommeren
 • solbriller

Rute

Utflukt Sharm El Sheikh-Kairo 2 dager.

Besøk pyramidene , sfinxen , det egyptiske museet , trinnpyramiden , de offisielle gravene i Saqqara , Khan-el-Khalili-basaren , Sala Din-citadellet og Alabaster-moskeen i.. Inkluderer inngangspenger, en frokost og 2 lunsjer. €10 enkelttillegg

Beskrivelse:

Denne ekskursjonen gir deg mye mer tid til å se severdighetene. Den 475 km lange reisen med buss tar deg langs den vakre ruten langs kysten av Rødehavet og gjennom den imponerende Sinai-ørkenen til Kairo. Det varer ca 6 timer.

I Kairo starter du programmet med et besøk til trinnpyramiden og de offisielle gravene i Saqqara.

Etter lunsj besøker Pyramidene i Giza og Sfinxen. Kjør deretter til ditt bestilte hotell.

På den andre dagen starter du programmet med et besøk til det egyptiske nasjonalmuseet, en av de mest interessante severdighetene i Kairo.

Etter lunsj besøk citadellet og Alabaster-moskeen til Muhammed Ali. Besøk deretter Khan-el-Khalili-basaren. Gå deretter tilbake til Sharm El Sheikh.

Utflukter fra Sharm til Kairo med buss 2 dager

Pyramidene i Giza

Pyramidene i Giza er de eneste gjenværende av de syv underverkene i den antikke verden og er en av de mest kjente strukturene i verden. De er omtrent 15 kilometer fra sentrum av Kairo, hovedstaden i Egypt, rett i utkanten av Giza, en forstad til Kairo med 2 millioner innbyggere. Avstanden fra sentrum av Giza er rundt 8 kilometer. Hele området ligger på vestsiden av Nilen, men et stykke unna, og det er derfor det ligger i ørkenen.

I tillegg til de tre hovedpyramidene, Keops-pyramiden, Chephren-pyramiden og Menkaure-pyramiden, inkluderer pyramidene i Gizeh også den store sfinksen i Gizeh, flere andre små sidepyramider der for eksempel konene til faraoer ble gravlagt, samt arbeiderlandsbyer, templer og gravplasser.

Pyramidene i Giza ble bygget i årene 2620 til 2500 f.Kr., noe som tilsvarer det 4. dynasti. Men selv før det, i 1. til 3. dynastier, ble det omtrent 3 kvadratkilometer store området til pyramidene i Giza og Sfinxen brukt som graven til faraoene. Det er imidlertid uklart i hvilken grad gravene som ble opprettet på den tiden ble ødelagt under byggingen av pyramidene.

Egyptisk museum

Det egyptiske museet på østbredden av Nilen i Kairo ble grunnlagt i 1857 av August Mariette og inkluderer i dag rundt 150 000 utstillinger fra 4500 år med egyptisk historie. Selv om kun en liten del er tilgjengelig for besøkende i det hele tatt, er tiden som er tilgjengelig under en reise til Egypt langt fra nok til å få noen innsikt, enn si en oversikt over utstillingene. Det kan til og med være vanskelig eller umulig for uinnvidde å forstå og klassifisere mangfoldet og utviklingen av arkitektur og kunst. Sfinksen i Giza

Sfinxen fra Giza

Sfinxen Giza er den største egyptiske skulpturen. Den ble hugget ut av kalksteinen på Giza-platået og viser en liggende løve med et menneskehode og det såkalte Nemes-hodetørkleet. Sfinksen var opprinnelig malt med rødlig oker og hadde også en fippskjegg, som falt av i oldtiden. Deler av den er nå i British Museum i London.

Kairo citadell

I 1176 e.Kr. lot den legendariske Ayyubid-sultanen Salah ed-Din (Saladin) citadellet bygge ved foten av Moqattam-fjellene basert på modellen av syriske byfestninger for å beskytte mot korsfarerne. Den ble imidlertid ikke fullført før 30 år senere, i 1207 e.Kr., av nevøen til Salah ed-Din

Frankiske korsfarere ble også brukt i konstruksjonen. Siden noe av steinmaterialet som trengs ble hentet fra de små pyramidene i Giza, førte dette snart til rykter om et "nattspøkende spøkelse" av farao som tok hevn på vanhelligelsen av graven hans.

I århundrene som fulgte utvidet Saladins etterfølgere og gjenoppbygde bakketoppfestningen flere ganger. De eldre bygningene ble for det meste revet og gjenbrukt. Dette var av praktisk og trolig også magisk-propagandistisk betydning, fordi det innebar seier over fortiden og de gjentatte skiftende herskerdynastiene. Citadellet forble - med få avbrudd - kongelig residens frem til 1874.

Da albaneren Mohammed Ali, fortsatt en osmansk pasha, overtok Egypt, lot han bygge en moské i stedet for det gamle Mameluke-palasset, som bar navnet hans og som nå huser sarkofagen hans. Dynastiet grunnlagt av Mohammed Ali varte i rundt 150 år. På begynnelsen av 1800-tallet gjorde han citadellet til sin bolig. I 1811 befridde han landet fra osmansk styre ved å invitere alle 480 mamlukske ledere til festningen hans på en bakketopp og deretter få dem myrdet. Med dette «attentatet» ble han kvitt den fortsatt mektige eliten av mamluk-lederne og åpnet Egypt mot vest.

trinnpyramide

Den mektige gravplassen til Saqqara, den enorme gravplassen til det gamle Memphis, ligger omtrent 15 km sør for Keopspyramiden, i utkanten av den libyske ørkenen. Dette strekker seg over et område på 7 km nord-sør lengde og 500-1500 m øst-vest bredde og har begravelsesmonumenter fra nesten alle epoker av egyptisk historie. Denne nekropolen er sannsynligvis oppkalt etter den falkehodede nekropolguden Sokar og tilbyr oss hovedsakelig graver fra det gamle riket. Mer enn 20 konger ble gravlagt her, inkludert farao Djoser (Zoser, 2. konge av 3. dynasti). Fremfor alt fant faraoer fra 3. - 6. dynastiet sitt siste hvilested her, i tillegg til fortjente medlemmer av hoffet deres og innbyggere i Memphis som hadde råd til dette stedet. Den mest imponerende bygningen til nekropolis er trinnpyramiden til Djoser. I løpet av hans 19 år lange regjeringstid bygde hans arkitekt og øverste kansler, Imhotep, den såkalte 60 meter høye trinnpyramiden i Saqqara. I følge Manetho er Imhotep kreditert for å ha oppfunnet bygning med tilhuggede steiner. Den fullstendige mestringen av teknologien i begynnelsen av introduksjonen er forbløffende. I dag er Djosers trinnpyramide og gravkomplekset rundt den de første store steinkonstruksjonene i Egypt. Formen deres kan forklares som en videreutvikling fra de tidligere rektangulære gravene, som ble kalt mastaba (arabisk bank) på grunn av deres form og stammer fra 1. og 2. dynastiet.

Utflukt Sharm El Sheikh-Kairo 2 dager

Meeting Point: ditt hotell i Sharm El Sheikh---- Return Point ditt hotell i Sharm El Sheikh

Reviews (0 Reviews)

Hvordan bestiller du?

Hvordan kan du bestille? Dine spørsmål / bekymringer er svært viktige for oss. Derfor kan du også nå oss i hastesaker på telefon på mobilnummer 00201000835673 (WhatsApp og Viber meldinger er også mulig) "nesten" 24 timer eller på direkte mail til info@book-tour-egypt.com .... Fyll ut dataene på «Bestill nå»-siden, send oss en e-post eller ring 00201000835673. Da avtaler vi en passende time med vår reiseleder på ditt hotell. Etter din ankomst vil han møte deg og gi deg ytterligere informasjon om utflukten du har bestilt, svare på spørsmålene dine og gi deg kvitteringen som betalingsbe... ...Fortsett å lese

Hvordan betaler du?

Du kan overføre hele beløpet eller et innskudd via banken din til vår konto eller betale kontant på stedet i Egypt. Når du ankommer Egypt vil reiselederen vår besøke deg på hotellet, samle inn pengene eller saldoen og gi deg kvitteringen Vi tilbyr fem alternativer: - Du kan overføre hele beløpet eller et innskudd til vår konto gjennom banken din - Overføring av hele beløpet eller en del av beløpet som et innskudd Betaling via PayPal (eventuelt forbundet med gebyrer) Betaling til vår medarbeider på flyplassen i kontanter Betaling for mindre utflukter (safari, snorkleutflukter) gjøres i de flest... ...Fortsett å lese